Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Što je kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator je alat za izračun svih važnih detalja kredita

Sve ono što su vam nekada bankari izračunavali za kredit koji ste tražili u digitalnom dobu možete izračunati sami, možete napraviti čak i nekoliko oglednih izračuna prije nego što odaberete najpovoljniju kreditnu opciju za vas. Kreditni kalkulator je alat za izračun svih važnih detalja kredita prije nego predate svoj kreditni zahtjev. Svaka bolja web stranica za internetske kredite nudi i mogućnost svih izračuna koji vas zanimaju prije nego se odlučite koja kreditna opcija vam najviše odgovara.

Kreditni kalkulator će vam pokazati koliki iznos kredita trebate tražiti da bi na ruke dobili onoliko koliko vam treba, koliko kamata ćete platiti na odobreni iznos kredita, koliko vam zatezne kamate poskupljuju kredit ako ga ne budete uredno otplaćivali i ono najvažnije koji rok otplate kredita izabrati da bi vam mjesečne rate otplate kredita bile podnošljive. Ako vam više odgovara niža mjesečna rata otplate, izaberite duži rok otplate, ako što prije želite otplatiti kredit izabrat ćete kraći rok otplate.

Kreditni kalkulator olakšava posao i kreditoru i tražitelju kredita

U bankama vam to i dalje izračunava bankarska birokracija, no, nebankarske kuće kompletno kreditno poslovanje obavljaju online putem, pa i nemaju neke referente koji bi to posebno izračunavali. Tako, kreditni kalkulator olakšava posao i kreditoru i tražitelju kredita, a cijeli proces kreditiranja maksimalno ubrzava. To je univerzalni alat u koji unosite traženi iznos kredita, kamate na taj iznos i broj mjesečnih rata i odmah dobijete visinu mjesečne rate kredita za otplatu, što pomaže izabrati najpovoljniju opciju.

Kreditni kalkulator vam lijepo izračuna ritam otplata, a mijenjati možete iznos kredita i rokove otplate, kamate su zadane kod svakog kreditnog paketa. Bit je u tome da dobijete onoliki iznos koliki vam je potreban, a da ritam otplata prilagođavate dok ne dođete do visine anuiteta koji neće previše opterećivati vaš kućni budžet, da možete normalno živjeti i uz otplatu kredita. Većina korisnika kredita je oduševljena ovim alatom koji im pomaže da nađu najpovoljniji omjer kredita i mogućnosti otplate.

Svaka kreditna web stranica ima svoj kreditni kalkulator

Online krediti ne bi mogli tako brzi i jednostavni bez alata za brzi izračun. Svaka kreditna web stranica ima svoj kreditni kalkulator i može se dogoditi da se međusobno razlikuju, ali samo po broju rubrika i detalja koje želite izračunati. Neki kalkulatori nude samo osnovne izračune, koliko ste tražili, kolike su kamate, na koji rok, kolika vam je mjesečna rata otplate i ono najvažnije koliko ćete dobiti na ruke, odnosno na vaš bankovni račun.

Kreditni kalkulator koji uračunava i depozit i kamate na depozit, naknade za kredit i druge fiksne troškove, već nudi nekoliko opcija više, no, to ovisi i o vrsti kredita koji uzimate, nemaju svi krediti depozit. No, izračuni zapravo i olakšavaju da izaberete najpovoljniji kredit koji možete dobiti. Usporedite više različitih kreditnih paketa i izračuna i tako nađete najpovoljniju opciju za vas. Svi ti ogledni izračuni mogu biti i zabavni kod usporedbi, ali su uvijek korisni da se ne zaletite.

Usporedi sve kredite odmah!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (310 ocjena)

Početna » Što je kreditni kalkulator