Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Kako kupovati na rate?

Plaćanje na rate olakšava borbu s inflacijom

Današnje moderno vrijeme je s sobom donijelo mnoge tehnološke blagodati koje su nam olakšale život. Može se reći da trenutno živimo u doba velikog napretka no istovremeno smo zapeli u razdoblju velikih globalnih kriza. U posljednjih nekoliko godina smo mogli iskusiti višestruke probleme na svjetskoj razini koji su ostavili učinka na naše svakodnevne živote. Od pandemije preko ratova i financijskih kriza, sve je to dovelo do opće inflacije kroz koju i dan danas prolazimo. Vrijednost našeg novca je pala jer svakodnevni troškovi sve više rastu dok nam u isto vrijeme mjesečna primanja stagniraju. Ljudi se radi toga snalaze kako god znaju i umiju, a jedan financijski alat koji im pomaže je plaćanje na rate. Ovakva vrsta odgoda plaćanja punog iznosa odjednom može biti i te kako praktična. Veće troškove ne morate pokriti istog trena jer vam plaćanje na rate omogućuje opciju da taj veći trošak razlomite u više manjih obroka koje je znatno lakše platiti.

Na koji način se može kupovati na rate?

Plaćanje na rate je izvrsna opcija, posebice kada vam se nakupi više neodgodivih troškova odjednom. Na ovaj način ne morate sve odjednom pokriti sa jednom mjesečnom plaćom jer se dogovoreni obroci plaćaju na mjesečnoj razini. To znači da za svaku novu ratu imate novu plaću koja će vam pomoći da sve uspješno pokrijete. Plaćanje na rate moguće je maltene za bilo kakvu uslugu, a postoji nekoliko načina na koji možete koristiti ovakav tip usluge. Prvi je uz svoju debitnu karticu za tekući račun. Naime, ako s bankom dogovorite mogućnost korištenja minusa na računu, automatski ćete imati mogućnost plaćati na nekoliko rata preko svoje kartice. Provjerite samo koliki vam je limit jer će to ograničiti koliki iznos možete odjednom pokrivati ratama. Druga opcija su kreditne kartice za koje se plaća godišnja članarina. Uz kreditne kartice koristite plaćanje preko rata na način da vam se u ugovoreno vrijeme u mjesecu iznos rata skida direktno s tekućeg računa. Prednost kreditnih kartica je veći limit i dodatni popusti za plaćanje preko njih.

Kako plaćati na rate i uštedjeti novac?

Koristili mogućnost plaćanja na rate radi dozvoljenog minusa na svom računu ili direktno preko kreditnih kartica, činjenica je da trebate imati određenu količinu novčanih sredstava na svojem računu kako bi mogli koristiti ove opcije. Ako nemate dovoljno novaca za otplatiti neku ratu, račun će vam otići u minus, a dugoročno korištenje minusa generira velike kamate koje vam samo podižu mjesečne troškove. Takve situacije je bolje u startu izbjeći jer je korištenje minusa daleko najskuplja financijska opcija ako vam fali novaca. Ono što je daleko isplativije su krediti jer imaju znatno manje kamatne stope nego dozvoljeno prekoračenje. Kredite je danas moguće izrazito lako ostvariti preko interneta. Sve što trebate napraviti je ispuniti online prijavnicu sa svim svojim osnovnim podacima. Ovo možete napraviti u bilo kojem trenutku i to iz udobnosti vlastita doma. Nakon obrade vaše prijave možete očekivati novac na računu već unutar 24 sata. S dovoljno financija na računu, možete komotno plaćati na rate sve što vam je trenutno potrebno u životu.

Usporedi sve kredite odmah!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (357 ocjena)

Početna » Kako kupovati na rate?