Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Ferratum

Zahvaljujući našoj web platformi, pretraživanje i uspoređivanje kredita postalo je mnogo lakše i jednostavnije. Nastojali smo pružiti osvrt na hrvatsko online tržište, aktualnu ponudu i sve karakteristike kredita kako bismo vam olakšali dolazak do najpovoljnijih financijskih proizvoda. Ovdje možete pronaći sveobuhvatnu ponudu koju daje Ferratum Banka, kao i sve važne informacije vezane za njihovu uslugu. Kako bi bez napora pronašli odgovarajući kredit ili zajam Ferratum Banke nudimo vam sveobuhvatan opis ponuđenih opcija, zajedno sa kamatnom stopom, naknadama, troškovima i važnim informacijama za korisnike. Naš cilj je da vam kroz detaljne informacije ponudimo što bolji uvid u uslugu Ferratum banke kako bi ste odabrali kredit po svojoj želji.

Na ovoj stranici pročitajte detaljnije o:

 1. Ferratum banka
 2. Financijske usluge koje su u ponudi Ferratum banke
 3. Naknade i troškovi
 4. Informacije o postupku zahtjeva i uvjetima
 5. Iskustva korisnika o Ferratum banci
 6. Najvažnije prednosti i nedostaci Ferratum kredita i pozajmica
ferratum

Usporedi sve kredite odmah!

Česta pitanja za Ferratum

Što je Ferratum?

Ferratum banka predstavlja jednu od vodećih kreditnih institucija na tržištu koja je osnovana tijekom 2005. godine i dostupna je u preko 20 zemalja širom svijeta. Vidi više.

Što je Micro loan Ferratum?

Micro loan Ferratum su mikrokrediti koji su najsličniji kratkoročnim zajmovima. Ferratum banka nudi vam mikrokredite u iznosu od 39,81 EUR do 3981,68 EUR, a rok otplate je razdoblje od 15 dana do 18 mjeseci, pri čemu nema kamata. Pročitaj još.

Što je Plus loan Ferratum?

Veći krediti i duže razdoblje otplate spadaju u najtraženije na tržištu. Zbog toga je Ferratum banka u svoju ponudu uvrstila Plus loans odnosno financijski proizvod s većim novčanim iznosom na duže vrijeme otplate. Saznaj više.

Ferratum pruža najbolje financijske usluge

Ferratum banka posvećena je pružanju najboljih financijskih usluga, kako bi klijenti imali pristup jednostavnim i fleksibilnim kreditnim opcijama.

Za odabrani financijski proizvod Ferratum banke možete se prijaviti preko interneta i za nekoliko minuta dobiti odobrenje.

Ferratum ima FCA licencu i također je član CFA. Više od 2 milijuna zadovoljnih korisnika širom sveta koriste usluge Ferratum banke i taj broj je u stalnom porastu.

Koje financijske proizvode u svojoj ponudi ima Ferratum banka?

Ferratum Micro loan

Novčana sredstva su vam na raspolaganju u toku istog dana, odnosno već za sat vremena ako podnesete prijavu tijekom radnog dana u vremenu između 9 i 17h.

Kada vam je potrebna kratkoročna financijska pomoć, Ferratum Micro loan može vam pomoći.

Uz postojeću promotivnu ponudu koju ima Ferratum, možete pozajmiti iznos od 398,17 EUR i vratiti identičan pozajmljen iznos, bez ikakvog dodatnog troška.

Beskamatni krediti Ferratum banke čine jedinstvenu ponudu ove financijske institucije, koja je među najisplativijim opcijama svakom korisniku kojima ovi iznosi i rok otplate odgovaraju.

Postoji bezbroj razloga zbog kojih su mikrokrediti među najtraženijim kod korisnika. Kada se dese nepredviđeni izdaci, kvarovi na autu ili su potrebne popravke, do naredne plate je dug period, mikrokrediti nude odgovarajuću fleksibilnost.

Brzina usluge je ono što izdvaja Ferratum banku, pri čemu je mikrokredit dizajniran prema najvažnijim potrebama klijenta.

Što je Plus loan Ferratum?

U slučaju neplaniranih troškova mikrokrediti su fleksibilna opcija, dok je Ferratum Plus loans idealna varijanta kod dugoročnih financijskih potreba.

Na raspolaganju su vam krediti u iznosu do 3981,68 EUR razdoblje otplate je najduže do 18 mjeseci. Kada je riječ o kamatnoj stopi kod ove vrste kredita ona iznosi 7, 30%.

Koji su troškovi i naknade kod kredita?

Ako ste se odlučili za podizanje Ferratum kredita ili pozajmice, budite sigurni da ste izabrali najbolje na tržištu.

Fleksibilnost i transparentnost su odlike Ferratum kredita, dakle nema nikakvih skrivenih troškova.

Ferratum kreditni kalkulator pomoći će vam da dođete do točnog iznosa kamatne stope i visine iznosa mjesečne rate, što je izvrsna mogućnost da sagledate ponudu prije nego što donesete odluku o podizanju kredita. Na ovaj način možete unaprijed znati precizan iznos koji treba otplatiti.

Ferratum je reguliran od strane FCA koja je nadležna za nadzor financijskih institucija što korisnicima osigurava da dobiju korektnu uslugu.

Potrebno je jamstvo kod kredita

Jamstvo koje je obavezno uz pozajmicu, zajam ili kredit možete ugovoriti odmah prilikom podnošenja zahtjeva za isplatu novca.

Što uključuje proces prijave za kredit i koji su uvjeti?

Kada podnosite zahtjev za Ferratum kredit, cijeli postupak je maksimalno jednostavan i obavlja se putem mobilnog telefona, tableta ili računara. Sve što je potrebno je da se na početnoj stranici odlučite za određen iznos kredita i nakon toga klikom na prijavu nastavite postupak.

Ako niste korisnik Ferratum banke i nemate svoj račun, treba slediti jednostavno uputstvo kako bi ste ga kreirali.

Na početku od vas će biti zatraženo da unesete svoje osobne podatke, ime i prezime, zatim e -mail, adresu i OIB.

Nakon toga podnesite neophodnu dokumentaciju, to je broj tekućeg računa IBAN na koji će se isplatiti Ferratum pozajmica, fotografiju i ličnu kartu. Sve dodatne informacije u vezi prilaganja dokumenata možete pogledati na njihovoj web stranici.

Za nekoliko minuta nakon što ste podnijeli prijavu možete očekivati odgovor o odobrenju, pri čemu ćete dobiti i uputstva u vezi jamstva i osiguranja kredita.

Poslije potpisanog ugovora o Ferratum kreditu i potvrde o jamstvu, za nekoliko minuta možete očekivati traženi iznos na svom tekućem računu.

Iskustva korisnika Ferratum banka

Korisnici imaju odlična iskustva u vezi sa Ferratum bankom i ponuđenom uslugom. Također, korisnici prije svega izdvajaju jednostavnost prilikom prijave i brzinu u isplati sredstava.

No, ono što za neke korisnike nije odgovarajuće je visoko jamstvo kod kredita, što je obavezno ako ne postoji vlastiti jamac za odabrani kredit.

Velika ponuda kredita i pozajmica

Ferratum Bank kao renomirani zajmodavac ima izvrsnu ponudu kredita koji dolaze s nizom prednosti.

Ferratum ima preko 10 godina iskustva u području financijskog poslovanja.

Prednosti Ferratuma

 • Jednostavna prijava, uz brzu isplatu
 • Lak postupak prijave
 • Bez velike papirologije i bez kompliciranih uvjeta
 • Profesionalna usluga uvijek dostupna za svakog korisnika
 • Podizanje Ferratum pozajmice bez kamata i naknada

Koji su nedostaci pozajmica?

Iako Ferratum Bank nudi niz sjajnih prednosti u vezi s kreditnim uslugama, postoji nekoliko nedostataka.

 • Nedostatak velike ponude pozajmica
 • Jamstvo koje je obavezno uz pozajmicu

Usporedi sve kredite odmah!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (262 ocjena)

Početna » Ferratum