Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Što je Ferratum

Što je Ferratum i kako funkcionira?

Ferratum je međunarodna tvrtka koja se bavi pružanjem financijskih usluga i proizvoda. Tvrtka je osnovana 2005.

godine u Finskoj, a danas posluje u više od 20 zemalja diljem svijeta. Ferratum se ističe po tome što nudi brze i jednostavne financijske usluge, a sve to uz minimalne zahtjeve i uvjete.

Ferratum funkcionira tako da klijenti mogu aplicirati za kredit putem interneta, a novac im se isplaćuje u roku od nekoliko sati. Tvrtka nudi različite vrste kredita, a najčešće su to kratkoročni krediti koji se vraćaju u roku od nekoliko mjeseci.

Klijenti mogu aplicirati za kredit u iznosu od 100 do 5000 eura, ovisno o zemlji u kojoj se nalaze.

Jedna od prednosti Ferratuma je to što klijenti ne moraju imati savršenu kreditnu povijest kako bi dobili kredit. Tvrtka koristi različite metode kako bi procijenila rizik klijenta, a ne samo kreditnu povijest.

Također, postupak apliciranja za kredit je brz i jednostavan, a sve se obavlja putem interneta. Klijenti ne moraju posjećivati poslovnicu niti čekati u redu, već sve mogu obaviti iz udobnosti vlastitog doma.

Ferratum također nudi mogućnost produženja roka vraćanja kredita, što može biti korisno u slučaju nepredviđenih situacija. Tvrtka također nudi mogućnost refinanciranja postojećih kredita, što može biti korisno ako se klijent nađe u situaciji da ne može vratiti kredit u roku.

Ukratko, Ferratum je međunarodna tvrtka koja nudi brze i jednostavne financijske usluge putem interneta. Tvrtka se ističe po tome što nudi kredite bez savršene kreditne povijesti, brz i jednostavan postupak apliciranja za kredit te mogućnost produženja i refinanciranja kredita.

Kako se može dobiti kredit od Ferratuma?

Ferratum nudi jednostavan i brz postupak apliciranja za kredit putem interneta. Klijenti mogu aplicirati za kredit u samo nekoliko koraka, a sve se obavlja putem web stranice tvrtke.

Prvi korak je odabir iznosa kredita i roka vraćanja. Klijenti mogu odabrati iznos kredita u rasponu od 100 do 5000 eura, ovisno o zemlji u kojoj se nalaze, te rok vraćanja u rasponu od 7 do 90 dana.

Nakon što klijent odabere iznos kredita i rok vraćanja, potrebno je ispuniti aplikaciju za kredit. Aplikacija za kredit uključuje osnovne osobne podatke klijenta, poput imena, adrese, broja telefona i e-mail adrese, te podatke o prihodima i rashodima.

Nakon što klijent ispuni aplikaciju za kredit, Ferratum će provesti procjenu rizika i odlučiti hoće li odobriti kredit. Ako klijent zadovoljava uvjete tvrtke, novac će mu biti isplaćen u roku od nekoliko sati.

Jedna od prednosti Ferratuma je to što klijenti ne moraju imati savršenu kreditnu povijest da bi dobili kredit. Tvrtka koristi različite metode kako bi procijenila rizik klijenta, a ne samo kreditnu povijest. Također, postupak apliciranja za kredit je brz i jednostavan, a sve se obavlja putem interneta.

Klijenti mogu aplicirati za kredit u bilo koje vrijeme, jer Ferratum radi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Također, klijenti mogu pratiti status svoje aplikacije za kredit putem web stranice tvrtke ili putem mobilne aplikacije.

Ukratko, aplikacija za kredit kod Ferratuma je jednostavna i brza, a sve se obavlja putem interneta. Klijenti mogu odabrati iznos kredita i rok vraćanja, ispuniti aplikaciju za kredit te pratiti status svoje aplikacije putem web stranice tvrtke ili mobilne aplikacije. Ferratum koristi različite metode za procjenu rizika klijenta, a novac se isplaćuje u roku od nekoliko sati ako klijent zadovoljava uvjete tvrtke.

Koje su prednosti korištenja usluga Ferratuma?

Korištenje usluga Ferratuma ima brojne prednosti za klijente koji trebaju brz i jednostavan pristup financijskim sredstvima.

Jedna od prednosti je to što klijenti ne moraju imati savršenu kreditnu povijest da bi dobili kredit. Ferratum koristi različite metode kako bi procijenila rizik klijenta, a ne samo kreditnu povijest.

Također, postupak apliciranja za kredit je brz i jednostavan, a sve se obavlja putem interneta. Klijenti ne moraju posjećivati poslovnicu niti čekati u redu, već sve mogu obaviti iz udobnosti vlastitog doma.

Još jedna prednost korištenja usluga Ferratuma je to što klijenti mogu aplicirati za kredit u bilo koje vrijeme, jer tvrtka radi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Također, novac se isplaćuje u roku od nekoliko sati ako klijent zadovoljava uvjete tvrtke.

Ferratum također nudi mogućnost produženja roka vraćanja kredita, što može biti korisno u slučaju nepredviđenih situacija. Klijenti također mogu refinancirati postojeće kredite, što može biti korisno ako se nađu u situaciji da ne mogu vratiti kredit u roku.

Ferratum je također poznat po svojoj transparentnosti i odgovornom poslovanju.

Tvrtka jasno prikazuje sve uvjete i naknade vezane uz kredite, tako da klijenti znaju točno koliko će platiti za kredit. Ferratum također pruža korisničku podršku putem telefona, e-maila ili chat-a, tako da klijenti uvijek mogu dobiti odgovor na svoja pitanja ili nedoumice.

Ukratko, korištenje usluga Ferratuma ima brojne prednosti, uključujući brz i jednostavan postupak apliciranja za kredit, mogućnost apliciranja za kredit u bilo koje vrijeme, transparentnost i odgovorno poslovanje te mogućnost produženja i refinanciranja kredita. Ferratum koristi različite metode za procjenu rizika klijenta, a novac se isplaćuje u roku od nekoliko sati ako klijent zadovoljava uvjete tvrtke.

Usporedi sve kredite odmah!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (495 ocjena)

Početna » Što je Ferratum