Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Zašto mi je potrebno osiguranje pri uzimanju kredita?

Osiguranje je obavezno uz kredite

Danas je teško zamisliti život bez kredita. Maltene svaka odrasla osoba je u nekom trenutku svog života uzela neku vrstu kredita. Bilo da se radi o gotovinskom kreditu ili nekoj vrsti specijaliziranog namjenskog kao što je to stambeni, činjenica je da su krediti često i te kako nužni u životu. Živimo u razdoblju opće inflacije gdje možemo vidjeti da troškovi iz mjeseca u mjesec samo rastu dok nam mjesečna zarada od plaće ostaje ista. To rezultira dugoročno teško održivim sistemom gdje moramo sve više paziti na potrošnju kako bi bili u mogućnosti pokriti sve svoje bazne troškove. Manjak novaca isto tako znači da ne postoji šansa da previše uštedite sa strane pa su vam stoga krediti jedina mogućnost brzog financiranja kada vam je potreban novac. Danas svaki kredit dolazi i uz obavezno osiguranje. U prvi mah se to može činiti kao bespotrebni dodatni trošak no osiguranje je zapravo koristan alat koji služi za zaštitu kako vas, tako i banke.

Osiguranje i za što služi?

Osiguranje je moguće nabaviti za maltene bilo kakvu svrhu i služi kao sigurnosna mreža za slučaj da nešto krene po zlu. Nitko zapravo ne želi plaćati dodatne troškove i naoko bespotrebno trošiti novac ali ako dođe do ikakve loše situacije, upravo je osiguranje ono što vas može spasiti i znatno vam olakšati nastalu situaciju. Primjerice, ako uzimate neku vrstu osiguranja za automobil, u slučaju nesreće će upravo oni biti dužni pokriti vaše troškove popravka. Bez takve usluge bi bili primorani sve financirati iz vlastita džepa što bi vas došlo poprilično skuplje. Ista logika se može primijeniti kod obaveznog osiguranja kod uzimanja kredita. Primjerice, ako uzimate stambeni kredit redovito je obavezno uzeti i neki oblik osiguranja za vašu nekretninu, posebice ako se koristila kao zalog. Na taj način sami sebe osiguravate u slučaju bilo kakve nesreće ili elementarne nepogode koja bi vam potencijalno oštetila nekretninu. Banka isto tako štiti svoje ulaganje koje im može poslužiti kao prava vrijednost u slučaju da ne vraćate svoje dugove.

Osiguranje i kako do brzog novca?

Osiguranje je u mnogim situacijama obveza, posebice pri uzimanju kredita. Nemate nužno izbor hoćete li ga uzeti ali zato možete birati tip osiguranja koji bi plaćali. S obzirom na tip usluge koji odaberete, tako i cijene mogu znatno varirati. S druge strane, ako bi htjeli neku vrstu zajma gdje ne morate dodatno plaćati skupo osiguranje, uvijek vam je jedna opcija brzi zajam preko interneta. Radi se zapravo o vrsti gotovinskog kredita koji se može ostvariti uz minimum papirologije u jako kratkom roku. Sve što trebate napraviti je posjetiti jednu od stranica kreditnih kuća koje nude ovakvu vrstu zajma. Tamo izaberete točan iznos zajma i rok otplate koji vam najbolje odgovara. Nakon što ispunite online prijavnicu sa svim potrebnim podacima, vaš zahtjev će se obraditi u najkraćem mogućem roku. Ako je sve u redu sa vašom prijavom i ispunjavate sve uvjete, možete očekivati isplatu novca na svoj bankovni račun već unutar 24 sata.

Usporedi sve kredite odmah!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (690 ocjena)

Početna » Zašto mi je potrebno osiguranje pri uzimanju kredita?