Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Krediti bez HROKa

 1. Praktični i dostupni u bilo koje vrijeme
 2. Brz i jednostavan postupak
 3. Novac na računu za samo nekoliko minuta

Krediti bez HROKa alternativa za građane bez kreditne sposobnosti

Krediti bez HROKa namìnjeni su prezaduženim građanima koji su bez kreditne sposobnosti. Ako ne možete doći do tradicionalnog kredita u banci, brze pozajmice za blokirane građane su izlaz iz problema.

Krediti bez HROKa spadaju u najpovoljnije rješenje za sve one koji su blokirani i nalaze se u registru dužnika. Ako imate već postojeća dugovanja, vjerojatno ste bili u problemu zbog otplate ili ste bili jamac drugoj osobi. Bez obzira na razlog zbog čega ste se našli u takvoj situaciji, krediti bez HROKa kreirani su da vam omoguće lak dolazak do gotovine.

Na našoj platformi imate priliku pronaći najbolje kreditne opcije za blokirane građane i na osnovu uspoređivanja uvjeta dostupnih kredita donijeti odluku koja je odgovarajuća vašim mogućnostima.

 

Krediti bez HROKa

Usporedi sve kredite odmah!

Česta pitanja o kreditima bez HROKa

Zašto izabrati kredit bez HROK-a putem naše stranice?

Na našoj kreditnoj platformi imate sveobuhvatan uvid u najbolju ponudu na hrvatskom online tržištu. Ovdje ujedno možete saznati sve informacije koje se odnose na kredite bez HROK-a i prijaviti se za onaj koji vam je odgovarajući. Saznaj više ovdje

Za koliko vremena se isplaćuje kredit bez HROKa?

Krediti bez HROKa dizajnirani su tako da budu najpovoljniji krediti. jednostavnim postupkom prijave i odobrenja, što znači da za nekoliko minuta od uspješne prijave možete imati novac na tekućem računu. Da bi ste došli do najbrže moguće isplate, naš savjet je da se prijavite u toku početka radnog dana.

Koji dokumenti su potrebni za kredit bez HROKa?

Za kredit bez HROKa potrebni su samo osnovni dokumenti i podaci, ime, prezime, adresa, broj telefona i e-mail. Također, neki zajmodavci traže potvrdu o jamstvu koja se prilaže uz prijavu, te kopiju osobne iskaznice. Vidi više.

Što označava HROK?

HROK predstavlja skraćenicu koja se odnosi na Hrvatski registar obaveza za kredite. U HROKu su sadržani svi podaci korisnika o dugovanjima koje koriste banke i ostale financijske institucije.

Uz našu pomoć pronađite kredit bez HROKa

Potrudili smo se da dolazak do kredita putem interneta bude sigurno, lako i jednostavno. S’ obzirom da je zadovoljstvo korisnika na našem prvom mjestu, svakodnevno ulažemo trud kako bi smo vam približili savjete i smjernice prilikom odabira kredita.

Krediti bez HROKa pružaju pomoć kod različitih financijskih potreba

Krediti bez HROKa dolaze s nizom prednosti nudeći izvrsnu potporu kod pokrivanja različitih izdataka. Prilikom prijave za kredit nitko vam neće postavljati direktna pitanja o namjeni dobivenih sredstava kao što je to obično u bankama.

Novčana sredstva dobivena od kredita bez HROKa možete iskoristiti u skladu s hitnim financijskim potrebama, kao što su:

 • Popravci u domu
 • Dodatna medicinska njega
 • Nepredviđena putovanja
 • Kvarovi na autu
 • Kupovina poklona i slično

Budući da je u potpunosti na vama kako ćete utrošiti novac, možete ga iskoristiti za kupovinu, određene projekte, manja poslovna ulaganja, kao i za različite individualne potrebe.
Ono što treba imati na umu je da ste u mogućnosti vratiti pozajmljeni novac prema definiranim uvjetima razdoblja otplate. Izbjegavajte veće pozajmljivanje od onoga što vam je neophodno, kako bi lakše otplatili rate kredita.
Prije donošenja odluke o podizanju kredita, naš savjet je da najprije napravite proračun koliko novca vam je zaista potrebno, kao i plan otplate. Tako možete vidjeti gdje ćete smanjiti određene troškove na mjesečnom nivou što će rasteretiti otplatu kredita.

Prijavljivanje za kredit bez HROKa online

Građani koji su prezaduženi mogu podnijeti zahtjev za kredit bez HROKa i cijeli postupak obaviti putem interneta. Sve što vam je potrebno je internet veza kako bi ste pronašli najpovoljniju kreditnu ponudu bez obzira na vrijeme ili mjesto.​

Izbor odgovarajućeg kredita

Kada odaberete kredit bez HROKa, kliknite na “pozajmi sada”, a mi ćemo vas preusmjeriti na stranicu zajmodavca gdje ćete podnijeti zahtjev.

Nedostaci kredita bez HROKa

Jedan od nedostataka je mogućnost posudbe manjeg iznosa novca najčešće s rokom vraćanja do 12 mjeseci. Zato ako vam trebaju veći iznosi, ne možemo vam pomoći.

Što podrazumijevaju krediti bez HROKa?

Prilikom podnošenja zahtjeva za kredit važno je odabrati pravog zajmodavca. Kako danas mnogi zajmodavci ne vrše provjere kreditnog registra klijenta, moguća je realizacija kredita čak i bez savršene kreditne sposobnosti. Među najpovoljnijim nenamjenskim kreditima su krediti bez HROKa koji se ostvaruju na potpuno lak način, izborom platformi za uspoređivanje kreditnih opcija.

Osnovne karakteristike kredita bez HROKa

Mnogi zajmodavci riskiraju pružanjem odobrenja za kredit bez HROKa, zbog čega su obično u ponudi krediti koji imaju manji iznos i kraće razdoblje otplate. Kod nekih kreditnih varijanti kamate su 0%, što doslovno znači da vraćate onoliko novca koliko ste pozajmili. Potrebno je pažljivo procijeniti svoje financijske mogućnosti i odlučiti se koja opcija zapravo najbolje ogovara vašim potrebama.

Koliko je sigurno uzeti kredit putem interneta?

Kredit preko interneta postao je sve više popularna opcija, najviše iz razloga veće praktičnosti u odnosu na pozajmljivanje u bankama. Kada je u pitanju sigurnost, nema potrebe dodatno se brinuti, naročito ako se prijavljujte preko naše platforme koja je pouzdana.

Pronađite adekvatnu kreditnu opciju s povoljnim uvjetima

Pronalaženje najpovoljnije ponude kredita s najboljim uvjetima je ono što treba prvo uraditi. Kako bi ste izbjegli gubljenje dragocjenog vremena u pretraživanju različitih web stranica zajmodavaca možete koristiti našu platformu koja vam sve daje na jednom mjestu da biste provjerili i usporedili aktualne ponude.

Umjesto vas potrudili smo se da na najbolji način obavimo kompliciraniji dio i objedinimo ponude s hrvatskog online tržišta. Također, jasno i precizno smo pružili uvid u sve informacije vezane za uvjete i detalje kredita kako bi ste bili dobro informirani.

Krediti bez HROKa imaju mnoge prednosti

Čim podnesete prijavu, možete dobiti svoj novac u roku od nekoliko minuta od uspješne prijave. Izuzetna pogodnost je da ne morate napuštati dom kako bi došli do gotovine, a jedino što vam je potrebno je mobitel ili kompjuter s internet vezom. Tako možete zaobići bavljenje neugodnim pitanjima u razgovoru s bankarima ili čekanje u redovima poslovnice.

bez hroka krediti

Kako znati koji je kredit najpovoljniji za blokirane građane?

Ako vam je potreban novac, pronalaženje adekvatne kreditne opcije može biti izazov budući da se svaka ponuda reklamira kao najbolja i najpovoljnija. Najčešće, potrebno je sam zaključiti što bi bilo adekvatno rješenje, ali isto tako je neophodno određeno poznavanje kredita i financijskih usluga. Zato je naša platforma najbolje rješenje.

Ovdje su prikazane sve aktualne ponude koje se nalaze na online hrvatskom tržištu i kroz jednostavan popis možete vidjeti koja opcija ja najbolja.

Naša platforma poslužit će kao idealna pomoć onda kada treba ubrzati traženje i pojednostaviti cijeli postupak apliciranja za kredit.

Uslugu koju nudimo je besplatna i pouzdana.

Transparentnost ponude je ono čemu dajemo veliki značaj, zbog čega smo se potrudili da korisnici imaju najbolje iskustvo i precizan uvid u sve prednosti i nedostatke ponuđenih kreditnih opcija.

Na našem popisu se nalaze sve informacije koje su neophodne prilikom donošenja odluke, a to su kamatna stopa, vrijeme otplate, iznos, uvjeti, itd.

Kada usporedite EKS efektivne kamatne stope za ponuđene kredite najbolje možete vidjeti najpovoljnije financijsko rješenje. Pored efektivne stope prisutno je još nekoliko aspekata koji utiču na isplativost kredita. Najčešće su to dodatni skriveni troškovi i naknade, o kojima ćemo vam pružiti povrate informacije.

Ako je donošenje odluke o najpovoljnijoj opciji kredita bazirano na visini kamatne stope, onda su beskamatni krediti idealan izbor za vas.

HROK je najčešći krivac zašto vaš kredit nije odobren

Najčešći razlog za neodobravanje kredita je zbog HROK-a, zbog čega krediti koji ga ne sadrže spadaju u vrlo popularne.

Kako bi cijeli proces dobivanja kredita učinili bržim i jednostavnijim, online zajmodavci ne uzimaju registar podataka koji sadrži obaveze po uzetim kreditima.

Korisnici trebaju unijeti samo neke osnovne podatke, kao što su: ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail i broj tekućeg računa.

S’ s obzirom na to da klijenti ne moraju dokazivati kreditnu sposobnost, za zajmodavce ovaj način pozajmljivanja sredstava je na određen način rizik. Kako nema garancija da će novac biti vraćen, zajmodavci ponekad mogu zahtijevati od korisnika dodatni instrument osiguranja, kao što je jamac.

Koliko je sigurno uzimati kredit putem interneta?

Pozajmljivanje novca putem interneta jednako je sigurno kao i kod banke. Ono što mnoge čini skeptičnim su priče koje o prevarama koje se događaju na internetu. Ali za skeptičnost ne postoji ni jedan razlog kada koristite sigurnu platformu za uspoređivanje kreditnih ponuda kao što je naša, čime se osiguravate od bilo kakve prevare.

Zajmodavci koji se nalaze na našoj stranicu su 100% sigurni i provjereni.

Osim toga, pokazat ćemo vam kako je lako uočiti i lažne zajmodavce. Prvo treba pogledati i biti svjestan sumnjivih stvari, poput pravopisnih grešaka, neobičnih fontova, animacija ili boja.

Isto tako, ako traže od vas bilo kakvo plaćanje to je znak za uzbunu, jer kada se radi o online pozajmici i zajmodavcima vi ne treba da izvršite nikakvu uplatu.

Do kredita i bez kreditne sposobnosti

Uz sve naše smjernice i savjete mogli ste saznati kako doći do kredita i ako nemate kreditnu sposobnost. U suštini, to znači da i ako već imate kredit ili ako ste nekoj osobi jamac, imate mogućnost da realizirate novi kredit.

Dakle, ako želite izbjeći čekanje na šalterima banaka i ako imate dobru kreditnu sposobnost, možete koristiti najjednostavniji postupak za prijavu za kredit bez HROKa.

Kako otplatiti kredit za prezadužene?

Nakon uspješne realizacije kredita za prezadužene, glavno pitanje koji mnogi postavljaju je kako uspješno otplaćivati rate do isteka otplate.

No, postoji nekoliko načina za uštedu novca što će olakšati plan otplate nakon uzimanja kredita:

 • Kada idete u kupovinu, pripremite popis i pridržavajte se istog kako bi izbjegli dodatno trošenje
 • Provjerite ima li i jeftinijih ponuda.
 • Pronađite sniženja ili ponude koje će vam dugoročno uštedjeti novac
 • Također kada se ne osjećate dobro ili ste pod stresom studije su pokazale da ovakvo kupovine dovode do nepotrebne potrošnje

Usporedi sve kredite odmah!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (507 ocjena)

Početna » Krediti bez HROKa