Popis najboljih kredita

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Trajanje
do 18 mjeseci

Iznos kredita
75 EUR - 4000 EUR

EKS max
7.26%

Kako brzo otplatiti dug

Refinanciranje način da se dug otplati

U današnje vrijeme svi imamo dugova koje smo stvorili iz nužde, nekontrolirane potrošnje, iznenadnih troškova liječenja ili troškova popravaka automobila ili sličnih velikih kvarova. Dug je moguće napraviti i kreditom, ne samo ulaženjem u dozvoljeni minus po tekućem računu ili trošenjem po kreditnim karticama, no postoje i dugovi napravljeni kod raznih tvrtki ili partnera kao što su kockarski dugovi.

Dakle, ukoliko imate dug po kreditu ili više kredita i shvatili ste da postojeće rate kredita sa svojim mjesečnim primanjima ne možete otplaćivati jer inflacija radi svoje, iznosi rate rastu u skladu sa inflacijom a vaša primanja zaostaju i ne rastu dovoljno brzo.

U takvom slučaju refinanciranje je jedno od mogućih i elegantnih rješenja pogotovo ako ste prezaduženi karticama, minusu na tekućem. Refinanciranje kredita znači da ćete objediniti sve postojeće kredite u jedan novi koji ćete možda i produžiti otplatu vremenski kako bi si smanjili ratu kredita koju ćete moći otplaćivati i normalno živjeti, te ukoliko vam je potrebno dignuti i dodatni dio gotovine da pokrijete minus na tekućem i troškove na kreditnim karticama.

Dodatna zarada način da se dug otplati

Način kako da se otplati dug je i dodatno zarađivanje uz postojeći posao jer vam vaša mjesečna primanja ne pokrivaju vaše mjesečne troškove. Ili ćete smanjiti troškove ili ćete morati više zarađivati jer se dug neće sam otplatiti, a banke i kartične kuće neće dugo trpjeti neplaćanje računa za kreditne kartice, već vas vrlo brzo podsjetiti opomenom.

Jednako tako će učiniti i tvrtka koja vam isporučuje struju, vodu, plin, stanodavac ukoliko ste podstanar da niste platili ratu za stan. Neplaćanje dugovanja nitko ne voli jer na taj način uzimate i trošite bez da plaćate, a to svakako ne može trajati dugo vremena.

Brza pozajmica može biti kratkotrajno rješenje da pokrpate trenutne rupe, a zapravo se dodatno uvlačite u dugove jer ćete i za brzu pozajmicu morati plaćati ratu. Dodatna zarada ako je možete osigurati dodatnim poslom uz redovno zaposlenje može vam biti izlaz iz situacije sa dugovima. Ukoliko dodatnom zaradom možete pokriti troškove koje redovnim primanjima ne možete vrlo brzo ćete se riješiti dugova i nakon toga nećete trebati više dodatno zarađivati.

Štednja način kako da se dug otplati

Štednja je uvijek dobar način da dio novca odvojite za otplatu dugova. Iako je teško nešto uštedjeti kad trošite i više nego što zarađujete, štednja ne znači samo da višak novaca odvojite sa strane i skupljate neko vrijeme da biste dug otplatili.

Štednja znači i da smanjite troškove koji vam u životu nisu neophodni. Na primjer smanjite troškove poput troškova za izlaske, skupe restorane, odjeću i obuću koja je brendirana i gotovo uvijek ima visoku cijenu. Umjesto toga priredite večeru u svom domu, kupite odjeću i obuću koja je kvalitetna a cjenovno znatno niža nego brendirana odjeća.

Ukoliko živite u iznajmljenom stanu koji prostorno ima više prostora nego što vam treba iznajmite manji stan, ili promijenite kvart, pa čak i iznajmite stan u predgrađu i izračunajte koliko bi vas koštali troškovi prijevoza do radnog mjesta u novom manjem stanu u predgrađu. Ukoliko bi ti troškovi bili znatno manji nego sadašnji stan koji je za vas prevelik mogli biste uštedjeti znatan dio novaca te tako možete otplatiti svoj dug.

Usporedi sve kredite odmah!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (195 ocjena)

Početna » Kako brzo otplatiti dug